NEN 8025
PKVW
085 065 32 59 Keuring aanvragen
Onze diensten voor
particulieren
Vastveilig, hét keurmerk voor veilige huur- en recreatiewoningen.

Woning APK recreatiewoning

De groei van het aantal recreatiewoning is de laatste 10 jaar enorm toegenomen, zowel voor eigen gebruik en verhuur/verkoop. De woning vertonen dan ook steeds toenemende gebreken die tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Met een keuring van Vastveilig heeft voldoet u aan de wettelijke zorgplicht van uw woning en uw verantwoording naar huurders. Wel zo’n veilig idee.

Ons advies:

Bij uitsluitend eigen gebruik de recreatiewoning elke 2 jaar laten keuren. Bij verhuur elk jaar, wel zo geruststellend voor eigenaar als huurder.

Daarnaast wordt een keuring vaak vereist vanuit verzekeraars, brancheverenigingen en parkeigenaren. Een aantal verzekeraars verstrekken zelfs een korting op de premie als uw periodiek een keuring laat doen.

Verkoop

Heeft u interesse om uw recreatiewoning te verkopen of bent u op zoek naar een recreatiewoning? Tijdens onze keuringen staan we veel in contact met huiseigenaren en recreatiewoning organisaties waardoor we snel weten of er iets beschikbaar is of wie er op zoek is naar een woning. Stuur ons een berichtje en we laten snel weten of we u verder kunnen helpen.

Waardebepaling recreatiewoning

Vastveilig kan u voorzien in een objectieve waardebepaling van uw recreatiewoning. Een vast en veilig oordeel bij zowel verkoop als aankoop van de woning. Tevens kan vanuit de verzekering een onafhankelijke waardebepaling nodig zijn. Met vele jaren ervaring als recreatiewoning makelaar kan Vastveilig u uitstekend adviseren.

Verzekeringen

Een recreatiewoning of tweede huis neem je om heerlijk zorgeloos van te genieten. Echter je kan er niet altijd zijn. Brand-, waterschade of diefstal is niet altijd te voorkomen. Een goede verzekering kan uitkomstbieden. Er zijn alleen zoveel verzekeringen als onduidelijke clausules.
Mag u de woning verhuren, is de woning verzekerd voor aanschaf waarde of dagwaarde, zijn bijgebouwen meeverzekerd, is schade door een overlopende dakgoot gedekt, valt vandalisme binnen de dekking etc. Vastveilig kan u adviseren waar op te letten. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis controle lijst

Bij opdracht van een inspectie of keuring van uw recreatiewoning krijgt u voor uitvoering een gratis controlelijst. Zo bent u voorbereid voor een maximaal rendement van de keuring of inspectie. Wel zo geruststellend en kan een herkeuring voorkomen.

Vraag direct een keuring aan.

Privacy regelsAlgemene voorwaardenOntwerp door: omhoog