NEN 8025
PKVW
085 065 32 59 Keuring aanvragen
Over ons
Als voormalig internationale makelaar heeft Pieter van den Breemen veel mogen reizen door heel Europa, waardoor hij veel recreatieparken en -woningen van dichtbij heeft kunnen ervaren.
Hij heeft overnacht in de meest uiteenlopende accommodaties. Van tent op de camping tot hotel, van bungalows tot villa’s. Hij zocht destijds de beste locatie om zijn reis te kunnen voortzetten, ook al kwam hij hierdoor soms in onveilige situaties terecht. Hij merkte dat wanneer je op vakantie bent, je helemaal niet na wil denken over veiligheid. Je wil vasthouden aan een vakantiegevoel. Pieter bedacht dat het mogelijk moet zijn om veiligheid te waarborgen zonder dat dit ten koste gaat van het vakantiegevoel.
Leven, wonen, ontspannen en genieten en weten dat het veilig is.
Pieter heeft 23 jaar ervaring in de woonmarkt. Op jonge leeftijd begon hij als makelaar en door zijn vele reizen kwam hij erachter dat de kwaliteit en veiligheid van recreatiewoningen nogal uiteenlopend kan zijn. Volgens hem is veiligheid een continu proces, waarbij omgevingsveiligheid, je veilig voelen en toegangscontrole erg belangrijk zijn. Meer en meer kwam hij erachter dat hij de focus wil leggen op hoe je van je huis een veilig thuis maakt.

Door zijn werkervaring kon Pieter wonen, veiligheid en de beleving hiervan samenvoegen. Zo kwam Vastveilig tot stand. Vastveilig is een aanspreekpunt waar kennis gedeeld wordt, zodat onveilige situaties gesignaleerd, benoemd en verholpen kunnen worden. Het draait hierbij niet alleen om de woning zelf, maar ook om de leefomgeving. Zo kunnen woningeigenaren en verhuurders meer inzicht krijgen in en constructief meewerken aan een veiligere en dus betere leefomgeving.

De naam zegt het al, vastgoed moet veilig zijn. Vastveilig is er voor iedereen die recreatiewoningen bezit of verhuurt; voor particulieren en organisaties. In 2011 heeft Pieter zijn certificaat Preventieadviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen behaald, daarnaast heeft hij in 2018 het certificaat keuren volgens de NEN 8025 behaald. Omdat Vastveilig 100% onafhankelijk is, wordt het ‘eigen vlees’ niet gekeurd. Zo blijft Vastveilig betrouwbaar. De service die geleverd wordt is persoonlijk, er wordt naar uw wensen geluisterd om uw veiligheid en onbevangen vakantiegevoel te waarborgen.
Pieter van den Breemen
Laatste nieuws
Zie meer nieuws

Vraag direct een keuring aan.

Privacy regelsAlgemene voorwaardenOntwerp door: omhoog