NEN 8025
PKVW
085 065 32 59 Keuring aanvragen
HomeNieuwsoverzichtVastveilig tekent distributeur overeenkomst met Prymaxx

Vastveilig tekent distributeur overeenkomst met Prymaxx

Met Prymaxx als leverancier voor blusmiddelen breid Vastveilig haar diensten en productassortiment verder uit. Veiligheid in recreatiewoningen gaat verder dan alleen keuren of de aanwezige apparatuur voldoet aan de normen. Een ongelukje zit in een "klein" hoekje en ook dan dienen voorzorgmaatregelen getroffen te zijn om het ongelukje "klein" te houden.

Prymaxx ® Europe B.V. is de fabrikant en een kwalitatieve dienstverlener op het gebied van innovatieve brandbestrijdingsoplossingen. We hebben het hier over de “Next Generation” Prymaxx brandblussers, zoals de Spray brandblusser,  Aramide brandblusser en het vluchtmasker.

  • De Prymaxx Spray brandblusser word geproduceerd volgens de Europese wettelijke Aerosol norm (75/324/EEG).
  • De Prymaxx producten voldoen aan de hoogste kwaliteit normen en zijn uiteraard gecertificeerd.

Net als Vastveilig vindt Prymaxx het belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Ze werken daarom zo goed mogelijk aan innovatieve, milieuvriendelijkere en duurzamere producten ontwikkeling en productie. Zij zorgen ervoor dat de producten milieu vriendelijk zijn en zoveel mogelijk gerecycled kunnen worden.

Prymaxx Spray Brandblussers zijn biologisch afbreekbaar. Ook zij hebben veiligheid en duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan.

Ander nieuws

Vraag direct een keuring aan.

Privacy regelsAlgemene voorwaardenOntwerp door: omhoog